avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Activitate odeta adina ghidut

Activitate odeta adina ghidut

Răspuns la discuția Perturbarea linistii publice

cum adica nu am dreptate sesizarea a fost semnata de inca 4 vecini afectati
apelul la 112 la fel si cum am spus asta este rezultatul
in urma apelurilor activitatea s-a intensificat si rezultatul este ca ascultam muzica la comanda
daca nici asta nu este suficient atunci asa cum am spus legea o fac tot cei care au probleme cu ea.
Amendati cu ce?cu cate un avertisment atat.
va multumesc
am facut sesizari si la 112 dar tot nerezolvata este situatia, iar pe de alta parte daca voi apela de fiecare data 112 risc sa fiu eu amendata pentru ca folosesc prea des serviciul 112.
Au venit echipajele si cum v-am scris tot aia e, nu vad nici o ameliorare situatia este aceasi fara rezultat .
buna ziua,
cunosc foarte bine art. din LEGEA Nr. 61 din 27 septembrie 1991 *** Republicată
pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice ,dar dupa ce am chemat politia in repetate randuri cred ca doar eu am fost legitimata de fiecare data pentru ca chefurile se tin si mai si dovedindu-mi cine face legea in bloc.
Va rog sa-mi spuneti cum sa mai procedez pentru ca nu mai stiu ce sa fac
.Am constatat ca legea nu mai are nici o valoare sa nu mai vorbim de aplicabilitatea ei.
Politia nu prea are ce sa faca, iar raspuns la sesizarea scrisa nu am primit, noapte de noapte sunt obligata sa ascult muzica cu decibeli care depasesc limita bunului simt si mai trebuie sa astept sa vina politia sa ma legitimez pentru ca am facut o sesizare.
Va multumesc