Apartamentul in care locuiesc a fost inundat de vecinul de deasupra.
Am luat leg cu cei de la firma de asigurari Generali, am chemat veciniii si administratorul de bloc sa constate inundatia. Firma de asig a trimis reprezentant la 1 saptamana dupa eveniment.
S-a deschis dosar de daune. Am adus de la administratorul blocului o declaratie prin care s-a constatat inundatia si aceasta a fost atasata la dosar.
Am adus deviz estimativ de la o firma de constructii. Dupa multe discutii, firma de asig a fixat suma pe care o va plati pt a despagubi asiguratul.
Am semnat acordul amiabil cu compania de asig prin care urma sa primesc aceasta suma de bani ca plata de despagubire.
Ziua urmatoare semnarii acordului, primesc telefon de la firma de asig in care mi se cere sa mai merg odata la administrator si sa-mi rescrie acea declaratie prin care el, ca administrator sa precizeze ca vecinul de deasupra se face vinovat de inundatie. OK. Administratorul se nelinisteste de revenirea mea si spune ca stie de inundatie, dar ca el n-a intrat in apartamentul de deasupra sa vada apa curgand si inundand asa ca nu e in masura sa numeasca el vinovatul.
Repezentantul de la sigurari spune ca daca administratorul nu numeste pe cel care a inundat(pt ca numai el e in masura), atunci noi nu vom mai fi despagubiti.
Am umblat ca detectivii pe la usile vecinilor, am facut tot ce ni s-a cerut, chiar nu exista o solutie pt a recupera plata daunelor, sau platim inutil o asigurare a locuintei?
Va multumesc pt atentie si intelegere!