avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru_Andrei

Activitate Dumitru_Andrei

Discuție Vreau raspuns
Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. SI cred ca ati putea sami dati un raspuns .
Aacum o luna mam deplasat la buici cu familia si pe drum tatal meau care conducea autoveicolul a facut o depasire "nereguletata" aicia nu stiu da a fost chiar asa ka cat am auzit a fost reguletara dar ia luat permisul pe 60 de zile dar poroblema este ka dupa ce sa intamplat micul accident am oprit si baiatu care conducea celalalt veicul a iesit si a inceput sa ne agreseze vulgar dupa mai multe injuraturi adresate sa hotarat ca mergem la primu post de politie si face costatarea si ii da asigurarea daca trebui asa a zis tatal meau si el a zis bine mergem a mai zis ceva vulgar la care tatal meau ia adresat "Mai mucosule nu mai vorbi asa urat ca totusi am o varsta mult mai mare ca a ta,asi putea sati fiu tata "(tatal are 48 de ani si respectivul Falcusan Valer Dan are o varsta de 25)la vorbele lui tata sa inervat foarte tare si sa deplasat la usa din fata a masini un de se afla tatal meu inaite sa se urce in masina eu cad am vazut mam deplasat si eu aolo incercand sa intervin sa nu se bata dar intervenind intre iei am fost lovit si am picat jos unde am dat cu barbia de drum"sosea" mam ridicat si am lovit si eu incercand sal linistesc si eu si tatal meau knd am vazut ca sa linistit am incetat sa dus la masina si am mers mai departe spre postu de politie in satul urmator am oprit ka trebuia sa luam pe cineva de acolo si a oprit si el sia mai chemat inca un prieten care a spus ca la postu de politie nu se afla nimeni acum si sa hotarat tatal meau cu soferu din accident ka se intalnesc in cluj sa mearga la costatari au facut schimb de telefoane si neam deplasat noi mai departe in drumul nostru si in el in al lui dar knd am ajus acasa eu am observat la barbia unde mam lovit ca am o rana deschisa d 4-5 cm am mers inapoi la cluj sa mergem la spital pentru am coase rana dar de a urgente miau facut radiografi si mau trimis la spitalul de recuperare unde mia dat o un bilet de trimitere ca sunt bine la fel am primit si de la spitalul de urgente de pe clinici si ma trimis mai departe la maxio-faciale unde mia cusut rana si mia miscat putin mandibula si mia is ca mie fisurata si trebe sa ma opereze a zis ca pot sa ma duc acasa pana dimineata si dupaia sa revin pt operatie pt ka imi trebuia si o radiografie la pt madibula si numai dimineata am e deschis am plecat acasa a doua zi am fost de am facut radiografie si mam deplasat inapoi la spital unde seara am fost operat la care mia fost imobolizata madibula si am fost legat la gura timp de 4 sapatamani am stat 5 zile in spital si inca 14 zile mi sa dat concediu medical dar la iesirea din spital am fost la medicul legist si am primit un numar de 35 de zile de spitale plus daca mai necesita ingrijiri am fost si la politie unde sa intaplat accidentul acool a venit si domnu Falcusan Valer Dan (cel care ma lovit) cu accidentu rutier ia luat permisu tatalui meu si pt ca ma lovit am depus o plgere inpotriva lui in plagere am scris ca ne facem parti civile cu suma de 10.000€ politistul ia zis dar acum au trecut 30 de zile de la plagere si am fost sunati si eu si domnul Falcusan de catre politist si trebe sa ma deplasez acum pt inca o declaratie pt a putea duce dosarul mai departe domnu Falcusan nu ma sunat in acest tim doar acum knd nea sunat politistu si ma intrebat cum sa facem sa ne inpacam si iam zis ka doar ku 10.000€ imi retrag plagerea ...
Dupa cum sunt problemele ce se poate intampla mai departe la ce sa ma astept si daca ajung in tribunal ?