avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate omsucit

Activitate omsucit

Răspuns la discuția sechestru - va rog ajutati-ma!!!
multumesc pt. raspuns.
nu este vorba despre un proces de divort intre mine si sotia mea. tocmai de aceea ne intereseaza ca ea sa dovedeasca ca are drepturi asupra imbunatatirilor pe care le-am adus impreuna imobilului, atacand sechestrul asiguratoriu ( exista vreo modalitate prin care ea poate face acest lucru?)
Răspuns la discuția sechestru - va rog ajutati-ma!!!
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns.
Astazi am fost la Primarie pt. a demara formalitatile de obtinere titlu de proprietate asupra imobil + teren si am solicitat acolo eliberarea unui certificat fiscal (firma de intabulare mi-a spus ca acesta este primul pas in obtinerea titlului de proprietate). Primaria mi-a spus ca "nu poate sa-mi elibereze certificat fiscal deoarece au adresa prin care sunt instiintati ca exista un sechestru asiguratoriu". Ce fac in aceasta situatie? va rog mult sa ma ajutati si sa ma invatati cum sa procedez.
Buna ziua, sunt nou pe acest forum, va rog mult sa ma ajutati in problema pe care o am !

Mi s-a pus sechestru asiguratoriu pe casa mostenita de la parinti (parintii au murit, eu sunt unic mostenitor).
1-In procesul verbal de aplicare a sechestrului este scris ca “se instituie sechestru asigurator asupra imobilului in valoare de X ron, terenul aferent nefiind valorizat separate”. Am auzit ca dupa revolutie s-a dat o lege prin care pot obtine un titlu de proprietate asupra terenului ce fusese pana atunci dat doar spre folosinta ( teren ce cuprinde supraf.pe care este imobilul+teren aferent). Va rog sa-mi spuneti daca pot obtine un astfel de titlu de proprietate doar pt teren, in situatia in care am sechestru asiguratoriu si daca da, cum trebuie sa procedez?
2-Am dobandit acest imobil in timpul casatoriei, o parte prin donatie de la parintii mei, restul prin mostenire dupa decesul tatalui. Sunt casatorit de 30 de ani si as vrea sa stiu daca sotia mea are dreptul la acest imobil. Sechestrul asiguratoriu s-a pus pe tot imobilul.Va rog sa-mi spuneti daca este corect (sotia mea nu are dreptul la nimic din acest imobil, avand in vedere ca de cand ne-am casatorit am facut impreuna foarte multe imbunatatiri si modernizari). Am vreo posibilitate de a ataca acest lucru.? Daca da, in ce mod trebuie sa procedez?

Va multumesc anticipat