avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate bidalac ovi

Activitate bidalac ovi

MIHAI GRIGORE a scris:

Asa cum ati prezentat dvs situatia , in mod normal , mostenirea se imparte astfel:
--1/4 ia sotia lui iar restul de 3/4 se imparte intre mama dvs si celalalt frate vitreg , adica fiecare ia cate 3/8
Mergeti la un birou notarial si verificati prin acel notar daca s-a deschis succesiune pe numele bunicului dvs ....daca s-a deschis si dezbatut succesiunea notarul o sa va faca rost de la camera notarilor de o copie dupa certificatele de mostenitor pe care le puteti ataca in instanta!
SUCCES!B-)
va multumesc.vreau sa precizez ca :casa este construita impreuna cu prima nevasta al bunicului, care ar fi mama dreapta a mamei mele,care este inca in viata si este partea noastra.plus, vreau sa precizez ca a doua nevasta a bunicului cind sau casatorit bunurile ei nu lea trecut in familie, deci au ramas ale ei .logic ar fi ca si bunurile bunicului sa fi ramas ale lui, fara ca dumneaei sa aibe parte.
buna seara.nu prea stiu cum sa incep.scuzati-ma.bunicul meu a murit acu 7 ani,a fost casatorit de doua ori.din prima casatorie a aparut mama mea dupa,au divortat si sa recasatorit cu alta care avea deja un copil cu sotul ei precedent.bunicul impreuna cu noua nevasta au mai facut un copil.testament nu a existat.pina acu putin timp totul bine si frumos,mama mea nu a cerut nimic, si nic nu au deschis subiectul de asa ceva pentru ca nu o intereseaza averea, vroia sa fie totul frumos.dar intr-o zi cand sa dus la asa zisa mama in vizita,i sa inchis usa in nas cu motivul ca ia nu are ce cauta acolo, ca nu mai are nici un drept dupa moartea tatalui ei, si ia ramas totu ei si fiicei ei.acu mie nu imi prea convine, dar nu pt bani, dar pt faptul cum au tratato e mama mea.am decis cu mama mea sa deschidem un proces pentru ca sa ia partea ei.ce i se cuvine?avem vreo sansa?
VA ROG SA MA SCUZATI PT GRESELI SI GRAMATICA.MULTUMESC