avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate opel

Activitate opel

Buna ziua

Mai nou, primaria Oradea a decis sa fie amendati cei care izoleaza individual, cu polistiren exteriorul blocului. Cei de la asociatie au spus ca de acum se poate izola si individual, doar sa fie cu polistiren de 10cm, sa fie vopsit la fel cum este restul fatadei si sa fie executat de o firma de constructii. Acum cei de la asociatie nu mai recunosc nimic, in scris nu am primit de la ei nici o hartie.
Oricum, eu am procedat cum mi sa spus, este izolat cu polistiren de 10cm, este vopsit exact cum a fost initial si a fost executat de o firma de constructii cu toate actele in regula. Am primit si certificate de conformitate pentru materiale folosite.
Sa revin la subiect, deci vor sa ma amendeze pentru ca nu am cerut autorizatie, care nu se poate obtine explicatia fiind: "se strica aspectul"... Terbuie stiut ca la vecini, se atarna tencuiala, arata groaznic in plus poate sa cada in orice clipa. Nu inteleg, pana eu ce repar si fac ceva bun de ce sunt amendat? In centrul orasului amendeaza pe cei care stau la casa pentru ca nu intretin fatada. Deci eu care stau in bloc, pe banii mei nu pot sa intretin. Asa se intapla in Oradea, nu stiu in alta parte cum stau lucrurile. Va rog, sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul acesta?