avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Activitate mary1701

Activitate mary1701

Răspuns la discuția Calomnie pe internet?
multumesc mult pentru raspuns. eu am luat deja legatura cu administratorii site-urilor respective si o parte dintre anunturi au fost sterse. ideea e ca oricum persoana care a postat anunturile o poate face din nou oricand. nu intentionez sa ocup timpul autoritatilor cu astfel de fleacuri, dar nu mi se pare corect sa nu fie pedepsite in vreun fel aceste "glume" de prost gust. pe de alta parte, daca aflu cine a facut asta si il snopesc in bataie, el are dreptul sa se adreseze instantei si eu sa primesc pedeapsa. e echitabil, totusi? cineva pe un alt forum spunea ca a patit ceva asemanator cu cazul meu si ca a facut plangere, iar persoana "vinovata" a luat 6 luni cu suspendare. nu stiu cat de adevarat este.
Răspuns la discuția Calomnie pe internet?
buna ziua. sunt noua pe forum. m-am inregistrat special pentru a va cere sfatul in privinta unei probleme. in urma cu putin timp datele mele personale (nume, foto, adresa e-mail, nr telefon) au fost postate pe diverse site-uri matrimoniale de cineva al carui IP l-am aflat de la administratorul unui astfel de site. Omul mi-a dat doar IP-ul dupa care s-a postat anuntul. ce trebuie sa fac in continuare pt a afla cine se afla in spatele acestor anunturi? firma de net careia apartine IP-ul m-a sfatuit sa ma adresez in instanta cu plangere penala. consultandu-ma cu o cunostinta care lucreaza in politie am aflat ca am nevoie de o incadrare foarte serioasa pentru a fi luata in calcul plangerea penala. ce ma sfatuiti sa fac? mentionez ca lucrez intr-un post de radio, sunt o persoana publica s-ar putea spune, iar in urma anunturilor respective am fost nevoita sa-mi schimb adresa de e-mail, messenger si nr de telefon deoarece ma contactau diversi indivizi. in plus, viata de familie mi-a fost afectata, aceste mesaje sau telefoane stand la baza unor discutii cu partenerul de viata. va multumesc anticipat.