Va relatez situatia mea si va solicit o explicatie.
Ma numesc Costica Pop din Cluj Napoca(casatorit cu 1 copil si cu domiciliul stabil in Cluj Napoca - apartament proprietate personala) .
Incepand cu data 01.04.2010 ma aflu in somaj tehnic.
Astazi am primit o instiinare de la firma unde am lucrat ca incepand cu data de 03.05.2010 ma aflu in preaviz de 20 zile lucratoare impreuna cu mai multi colegi, in urma unui proiect de concediere colectiva
Iar incepand cu 31.05.2010 voi intra in somaj.
Pana la data la care o sa intru in somaj - 31.05.2010 eu o sa imi schimb buletinul si domiciliul la o adresa noua in HUEDIN (la adresa parintilor din loc. Huedin-jud Cluj)
Presupunand ca apoi voi gasi dupa 1-2 luni de somaj un nou serviciu in Cluj Napoca, ma voi angaja si apoi imi voi schimba domiciliul din Huedin in Cluj Napoca(la fosta adresa) voi beneficia de PRIMA de INSTALARE (schimbare domiciliu din Huedin in Cluj Napoca)??
Se va verifica adresa de domiciciliu la de la data la care am primit decizia cu preavizul de 20 zile lucratoare (care este Cluj Napoca)? SAU
Adresa de domiciliu de la data la care intru efectiv in somaj ?(care este/va fi HUEDIN)
Multumesc anticipat