avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate mixalis

Activitate mixalis

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
ok....asa am facut Criystina....hai sa vedem daca a iesit ceva:)
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
link-uri pentru legea 51+statut+cod deontologic
trimis legally....daca mai doreste cineva legea51+statut+cod deontologic al av din UE sa ma invete cum sa-l lipesc pe forum:)
sigur!
am si legea si statutul scoase de pe sintact ieri.....dar nu stiu cum sa le public aici
daca se poate as dori sa primesc si eu subiectele....multumesc anticipat
bogdanpaulstroie@yahoo.com
la OEPA....dap....dupa lege+statut+cod deontologic......le citesc asa cum sunt si vad eu ce aleg la examen:))pentru ca nu stau acum sa extrapolez si sa vad care articole au ramas abrogate si care sunt neconstituionale.....si oricum nu e asa de mult de invatat la asta.....nomina lex 2010??? exista asa ceva....eu le am pe cele din 2009 raportate la tematica si subiectele de atunci si care intamplator sunt aceleasi:)))
aia n-am inteles nici eu....ca doar contin aceleasi informatii....dar daca lumea e obtuza.....motivatia a fost....citez: "asa a spus domu' decan".....asa ca ce era sa mai raspund:)))
no prob....referitor l;a subiecte .....revenim si arat:)) pe hotararea aia nu a modificat-o nimic.....asa ca inteleg ca e apta de munca.....pentru ca sa spun asa....recomand sintezele nomina lex 2009 .....dar doar pentru repetat...
si nu uita.....sa fie inscrisuri separate.....sa nu dea un certificat medical unic care sa acopere cele doua cerinte.....crede-ma ca am patit eu asa ceva:)))si nu mi-a primit dosarul.....
certificatele medicale le iei de unde poti....aia cu locul hotarat de barou sau unbr e poveste....