Nu au avut de suferit in sensul ca nu stiu...nu am avut vreun beneficiu material.
Seful era foarte bucuros cand a aflat...ma ''placea'' de ceva vreme...si nu cred ca o sa ma lase sa scap asa usor...mi-a zis ca ma baga in comisie...si sa '' fiu bucuros daca nu ma da in judecata...pt ca e caz penal''
cineva m-a sfatuit sa ma autodenunt la DNA...ca nu patesc nimic...
...si vroiam sa stiu daca e adevarat ca nu patesc nimic...(nu prea inteleg ce legatura are DNA-ul)
persoana care m-a sfatuit zice ca mai bine ma duc eu decat sa faca sefu primu pas....si mai bine rezolv acum...decat sa ma trezesc peste cativa ani ca sunt dat in judecata...
Lucrez la o companie de telefonie....si am falsificat niste semnaturi ale unor clienti...am fost decoperit ..si mi-au zis ca ma dau afara...nu stiu la ce sa ma astept
Clienti nu au de suferit in nici un fel...
Seful m-a amentintat ca e caz penal...si sa ma astept la ce e mai rau...si imi e frica. Nu mi-e frica ca imi desface contractul de munca cu litera''i'' sau cum mai e acuma...mi-e frica sa nu se ajunga mai rau...penal
Mi-a zis cineva sa ma duc sa ma autodenunt la DNA...sincer nu stiu ce sa fac...a zis ca daca ma denunt singur...nu mi se intampla nimic...dar eu unul nu stiu ce treaba are DNA-ul cu semnaturile mele...