Buna ziua, in primul rand! Acum 2 ani am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi-a transmis verbal ca am depasit viteza legala cu peste 20 km/h. Cand am cerut sa mi se arate poza am fost refuzat .Cei care m-au oprit erau la vreo 2 km de radar.Eu nu am semnat procesul verbal.Acum mi-a fost trimisa de la primarie sa o platesc.Va rog sa-mi spuneti ce pot face.Multumesc!
Incercati la serviciul in drept sa solicitati prezentarea dovezii de comunicare PV.
Daca autoritatea nu a parcurs procedura legala de citare sunteti indreptatit sa solicitati in instanta anularea sanctiunii
Va rog sa-mi spuneti ce este un proces-verbal de afisare la domiciliu.Mai vreau sa adaug ca atunci cand mi-a intocmit pv agentul a trecut adresa din buletin si nu adresa de pe spate unde am viza de flotant. Posta a trimis pv la adresa din buletin dar mama mea care locuieste acolo nu a primit-o, spunandu-i postasului ca nu mai locuiesc acolo.Acesta a trimis-o retur.Pana zilele trecute cand am fost instiintat de primarie.Aproape dupa 2 ani in care practic mie nu mi s-a adus la cunostinta nimic!
contestati in instanta si NEAPARAT cereti copia dupa procesul verbal de afisare semnat de cel putin 2 martori! in lipsa acestuia invocati necomunicarea pv si implicit prescrierea sanctiunii! multa bafta!!!
Nelamurire??
d&l
buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); ... (vezi toată discuția)