Buna seara! daca o persoana a fost in somaj timp de un an iar dupa si-a gasit un loc de munca fara sa aiba nici o zi intrerupere. Patronul a angajat-o pe perioada nedeterminata din somaj am inteles ca el este scutit de la plata unor contributii timp de vreo 6 luni sau 1 an nu stiu exact .Ce se poate intampla daca doamna respectiva ramane intre timp insarcinata,mai poate beneficia de concediu de ingrijire copil avand in vedere ca patronul la care lucreaza este scutit de plata cas,contributie somaj etc???se incadreaza sa primeasca acei bani pt cresterea copilului????
daca nu are un an de ,munca din cate stiu eu nu ia cresterea copil decat alocatia de la primarie de 200 ron si eu am fost in aceiasi situatie oz ii buna
Doamna respectiva nu are de ce sa-si faca griji. Perioadele respective sunt recunoscute de lege pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani.
dar raspunsul nu e bun daca a fost in somaj si nu are intrerupere nici o zi.eu asa stiu ca si din somaj ar fii beneficiat de CIC .si somajul este considerat venit din ultimele 12 luni inainte de nastere.
Ajutor maternal
Soames
sotia mea este in somaj pana in luna august, mai exact pana prin 09 august, urmand sa se angajeze de la 1 septembrie... in cazul in care ramane insarcinata, ... (vezi toată discuția)