am si eu o lucrare de licenta despre dr. de uzufruct si uz.
eu am strans vreo 5 spete dar profesoara spune ca sunt vechi si ca vrea jurisprudenta mai noua.
Asa ca, va rog frumos, daca aveti spete legate de dr. de uzufruct, uz, abitatie, act. confesorie, negatorie etc. tot ce e legat de acele dezmembraminte .. ajutati-ma ... ca am mare nevoie de spete zilele astea ...
Postati aici sa mai vada si altii sau trimiteti pe mail : gavril_lex@yahoo.com
Maine, cum ajung la birou, iti caut jurisprudenta pe net in acest sens.
Eu, din pacate, am fost privilegiat din punctul asta de vedere :D (drepturile reale nu-mi placcccc............ #-o).
Eu am avut-o pe obligatii:D
daca ai timp intra pe site-ul www.scj.ro si vei gasi acolo jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie pe ultimii ani.
Sigur vei gasi acolo.
Un alt site unde gasesti jurisprudenta este www.avocatura.com....bafta la licenta.
Acelasi site - al ICSJ - vroiam sa ti-l recomand si eu, da' mi-a luat-o elis inainteX-( :D
Chiar am citit o speta din 2006; era pe lg. 10/2001 daca nu ma insel.
Incearca si site-ul Curtii Constitutionale; cava cazuri interesante ar trebui sa afli si pe acolo.
Hai ... nu fii rau:(, nu i-am dat nici un raspuns - doar unde sa caute de unde sa-si ia spetele cerute de profesoara.
Da' cand noi doi i-am raspuns lu' Studentu' la grilele de examen, ce facuram....?! Suport moral preventiv care nu prejudiciaza fondul?:D
Alte discuții în legătură
Examen magistratura
Romanov
am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta.
sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)