avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungirea concediului de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungirea concediului de maternitate

Daca ti se termina concediul de 2 ani de crestere al copilului,il poti prelungi pana la 3 ani,luandu-ti concediu medical?
Cel mai recent răspuns: danasima , utilizator 17:45, 19 Ianuarie 2012
nu, beneficiaza de CIC 3 ani doar mamicile a caror copii au handicap si sunt inregsitrati in evidentele medicale
Dar CM pot sa-mi iau?
Da in cazul ca indepliniti conditiile
Se poate prelungi si cu concediu fara plata ... in acest sens, se exprima si art.62 alin.1 din CCMN, si anume : in afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de inca un an concediu fara plata.
Multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru copil cu handicap elennna elennna Buna. Daca am un copilas incadrat in handicap grav de cate zile de concediu anual pt ingrijirea lui pot beneficia? acestea se acorda separat de concediul meu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil bolnav danamatea danamatea buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca informatiile mele referitor la concediul medical pt copil sunt corecte: 1-se acorda pana la implinirea de catre copil a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical zar zar pot avea doua concedii medicale pentru copil bolnav pana la sapte ani in aceasi luna? Medicul de familie nu vrea sa imi elibereze pe motiv ca nu poate da in ... (vezi toată discuția)