avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mai multe detalii despre sporuri la salariul de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mai multe detalii despre sporuri la salariul de baza

Buna ziua
Unde asi putea gasi mai multe detalii despre sporuri la salariul de baza? In prezent noi avem spor de vechime, dar conducerea vrea scoate din CCM la nivelul societatii(fabrica de incaltaminte) si sa ne dea spor de fidelitate in loc de sp.de vechime - acest spor de fidelitate putand fii modificata lunar dupa meritul fiecarui salariat. Din cate stiu eu si sporul de fidelitate este un spor permanent si se trece in carnetul de munca, neputand fii modificata dupa cum vrea conducerea. Dar atunci la ceea ce gandesc ei ce spor ar fi?

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate stipulat in roi judytha_b judytha_b Buna ziua In prezent in CCM la nivel de unitate este stipulat acordarea sporului de fidelitate dupa vechimea in campul muncii. Acum conducerea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Spor fidelitate zoe_ctb zoe_ctb Firma doreste sa constituie plata Sporului de fidelitate pt salariatii care au o vechime in munca in cadrul firmei de min 5 ani. Nu avem CCM. Cum procedam, ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)