avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... care sunt cantitatile permise care depasesc limitele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

care sunt cantitatile permise care depasesc limitele maxime pentru transportul pe drumurile publice

Buna ziua!
Am inteles ca au aparut niste modificari ale HG 1373/2009 privind furnizarea si transportul rutier pe bunurile publice d ebunuri divizibile.
M-ar interesa,mai exact care sunt limitele maxime de incarcare a vehiculelor?
Exista exceptii privind depasirea limitelor maxime,In functie de tipul vehiculului?
Va rog sa-mi spuneti care sunt normele de modificare.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Regim deseuri din constructii - hg 1373/2008 sau hg 856/2002? Enescu Raluca Enescu Raluca Buna ziua! Sunt un operator de salubritate si in localitatea in care imi desfasor activitatea, preiau, inclusiv, deseuri din constructii de la diversi in ... (vezi toată discuția)
Lege privind transportul deseurilor pe drumurile publice ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua.Ma intreseaza si pe mine regulamentul din domeniul deserilor, care interzice transportul a mai mult de 40 tone de impuritati.Daca ma puteti ajuta s ... (vezi toată discuția)
Dezbateri referitoare la deductibilitatea cheltuielilor cf og34/2009 lumi71 lumi71 Ori nu gasesc, ori nu stiu sa caut. Dezbateri referitoare la interpretarea normelor la OG34/2009 vis-a-vis de cheltuielile deductibile cu masinile inca nu sunt ... (vezi toată discuția)