Sunt administratorul unei firme de telecomunicatii, si intampin o problema cu o firma concurenta. Aceasta a momit administratorul uni bloc unde exista beneficiari ai mei, in scopul de a-mi deconecta echipamentele de comunicatie. Firma concurenta a promis administratiei o suma pe luna, sub forma de chirie, iar in acest moment adminitratia imi cere si mie aceeasi "chirie" pentru a-mi mentine echipamentele conectate. In acest moment o parte din beneficiarii mei sunt deconectari de acest administrator. Dupa aceasta "manevra" firma concurenta a mers la clientii mei, spunandu-le ca vor fi preluati de catre ei, si ca oricum ei imi vor prelua toti clientii.
Ma pot adresa oficiului concurentei ? Ce lege au incalcat, atat administratorul cat si firma concurenta ?
Va rog sa ma indrumati pentru a rezolva problema.
Pentru inceput n-ar strica o plangere penala formulta impotriva administratorului pentru distrugere.....
"Distrugerea degradarea, aducerea in stare de nefunctionare, a unui bun apartinand altuia...."
Actiunea penala se pune in miscare la plangere prealabila (in teremne de luni de la data cand partea vatamata a stiut cine e faptuitorul).
proprietarii = clientii normal ca nu sunt de acord cu actiunile administratorului de scoatere din functiune a echipamentelor, pentru ca raman fara serviciu. Intrebarea este daca am castig de cauza in instanta, in situatia in care nu am acordul asociatiei de proprietari pentru instalatia din blocul respectiv.
daca nu aveti acordul asociatiei de proprietari, iar pe baza lui sa fi platit chiria (aceasta optional, daca asociatia ar fi cerut chirie) se prea poate ca firma concurenta sa il fi dobandit, in aceasta situatie actiunile ei sunt motivate, zic eu...