avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza tehnica

ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din vina lui ,avem martori,dar asa cum am banuit de la inceput dosarul la politie a fost conceput cu multe lipsuri ori din nestiinta ori cu buna stiinta ,sau facut in asa fel incat tot baiatul este de vina.Bineinteles asa cum am banuit dosarul a plecat gresit de la inceput.Expertul politiei este de acord cu expertul apararii,dar cel angajat de noi a descoperit si neregulile sesizate de noi.CE MAI PUTEM FACE?.Nici pana la aceasta data dosarul nu este complet.
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 14:36, 16 Iunie 2010
Formulati obiectiuni la raportul de expertiza tehnica auto. Inteleg ca aveti un expert consilier auto iar acesta poate sa formuleze obiectiuni la raportul efectuat.Daca expertul desemnat nu raspunde la aceste obiectiuni sau mentine acelasi punct de vedere, expertul dvs. poate sa efectueze un coraport al expertizei tehnice de care va veti folosi in instanta .
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cred ca ar fi bine ca expertul desemnat de Dvs. sa formuleze obiectiuni la raportul de expertiza in care sa arate problemele cu care nu este de acord, iar intr-un raport separat (coraport) sa-si exprime opinia sa in respectivele probleme.
Puteti cere expertiza criminalistica a accidentului.
Expertul parte angajat de dvs.trebuie sa depuna obiectiuni si coraport de expertiza,eventual,dupa raspunsul la obiectiuni sa va ajute sa formulati obiectivele unei noi expertize,efectuata de trei experti si sa depuna coraport la expertiza deja efectuata.
Daca,aveti motive intemeiate sa considerati ca expertul-parte ales nu isi face datoria,agajati altul .
explicati-mi in ce consta expertiza criminalistica dar contraexpertiza judiciara,cine o cere si alte detalii de stiut

Alte discuții în legătură

Accident rutier - pot sa solicit contraexpertiza? crissandra75 crissandra75 Buna seara ,asi dori si eu o opinie,tatal meu a fost accidentat mortal de catre un conducator auto ce conducea un renault simbol pe dn67,din expertiza ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafica - obiectiuni ContSters22096 ContSters22096 Lab de Expertize Criminalistice X a intocmit o expertiza grafica. Partea careia ii este nefavorabil poate solicita o contraexpertiza, poate sa conteste ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza grafica tehnica a documentelor Nichita Lacramioara Nichita Lacramioara Buna ziua! Am rugamintea sa-mi spuneti daca exista o cale de contraexpertiza la nivel national in afara de Institutul National de Expertiza Criminalistica ... (vezi toată discuția)