Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza .
Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat publicare....doar ca astfel apar ambele postari .
Va rog sa verificati.
Multumesc,
:( Aceeasi problema o am si eu de cateva zile ... insa eu imi reeditez mesajul , prin stergerea adaugarea unui cuvant ..astfel incat va apare ca fiind postat prin reeditare.
Ca sa inteleg: dvs. apasati "publica mesaj" si el nu se publica. Nu? Partea pe care nu o inteleg este ... ce anume editati. Editati textul care a ramas salvat in casuta de raspunde?
Multumesc.
PS
M-ar interesa ce browser folositi: Internet Explorer, Firefox, etc. (help / about) si numarul browserului in cauza.
Scriu mesajul , dupa care apas pe butonul publica mesaj , acesta se posteaza dar topcul ramane acelasi ... cand deschid topicul mesajul este publicat dar el nu apare ca ultim mesaj scris .. atunci editez mesajul scris .si dau din nou publica mesaj .. asa imi apare ca ultim mesaj scris.
@maran corina: nu am vorbit noi doi vineri si v-am spus ca incercam sa rezolvam? Cum adica nu va aude nimeni? :)
Ati incercat cumva sa stergeti cookie-urile / fisierele temporare din browser? Noi nu reusim sa replicam situatia cu care va confruntati, asa incat presupunem ca ar putea fi o problema locala. Astept confirmare / infirmare dupa stergerea cookie-urilor / fisierelor temporare din browser.