avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul de munca in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul de munca in perioada de preaviz

exsita reglementari care prevad un program de munca redus in perioada de preaviz a demisiei?????????
Cel mai recent răspuns: marius1234 , utilizator 10:44, 10 Septembrie 2010
Doar daca preavizul este ca urmare a demiterii de catre angajator , sau restructurarii etc ...
Daca demisia iti apartine , programul de munca este cf contractului de munca 8 ore /zi ( 40 pe sapt)
~ Conținut șters la cerere ~
In cazul demisiei in perioada de preaviz se respecta programul de lucru din CIM.
D-le Alex, era vorba de demisie, nu de concediere B-)
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2007
tana, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Pai daca-si da demisia inseamna ca si-a gasit alt loc de munca, logic, nu ?!?

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere individuala conform art. 65, alin. (1) codul muncii gabi257 gabi257 Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)
Reducere post calin andrei calin andrei buna ziua;va rog sa-mi raspunde-ti la urmatarea problema:mi s-a comunicat ca se reduce postul pe care sint angajat;motivul era nerealizarea target-ului de ... (vezi toată discuția)
Conditii preaviz conform art 74 alin 3 draemi draemi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns. Mi-am depus demisia la firma la cre lucrez urmand sa intru in preaviz pentru 15 ... (vezi toată discuția)