avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda penalizatoare pentru ca nu am facut cerere de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda penalizatoare pentru ca nu am facut cerere de compensare

se intampla la Administratia Financiara sector 3 ....
am d e plata vreo 800 roni pentru ca nu am facut o cerere de compensare intre nu stiu c e conturi ..... cu toate ca per total nu am nicio datorie neplatita ..... doar ca o parte din bani erau intr un cont, restul intr un alt subcont ....
exista vreo obligatie a contribuabililor de a-si face "contabilitatea" la Adm Fin ? mentionez ca se refera la anul 2008 , la impozitul de pe tranzactii cu valori mobiliare ...

Alte discuții în legătură

Datorii la fisc contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Probleme la fisc pentru contract de drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Ordine/procese verbale de compensare simonk_4you simonk_4you am o mare problema: sunt la inceput de drum in ceea ce priveste contabilitatea si am nevoie de legea care reglementeaza procesul de compensare. am gasit pe net ... (vezi toată discuția)