avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rata de referinta - Comisia Europeana
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rata de referinta - Comisia Europeana

buna ziua
am si o problema si va rog sa ma ajutati
am un contract de vanzare cumparare a unui cabinet cu destinatie medicala
se mentioneaza in contractul respectiv ca pentru restul de pret se va percepe o DOBANDA ANUALA EGALA CU RATA DE REFERINTA stabilita de Comisia Europeana pentru Romania si publicata in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
spuneti-mi si mie care este aceasta dobanda/rata si cum se aplica ea
va multumesc

Alte discuții în legătură

Rata de referinta comisia europeana tibir tibir buna ziua am si o problema si va rog sa ma ajutati am un contract de vanzare cumparare a unui cabinet cu destinatie medicala se mentioneaza in contractul ... (vezi toată discuția)
Rata de referinta stabilita de comisia europeana tibir tibir buna ziua am si o problema si va rog sa ma ajutati am un contract de vanzare cumparare a unui cabinet cu destinatie medicala se mentioneaza in contractul ... (vezi toată discuția)
Rata de referinta stabilita de comisia europeana tibir tibir buna ziua am si o problema si va rog sa ma ajutati am un contract de vanzare cumparare a unui cabinet cu destinatie medicala se mentioneaza in contractul ... (vezi toată discuția)