avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ce avantaje am daca ma inscriu in Colegiul ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ce avantaje am daca ma inscriu in Colegiul Consilierilor Juridici?

In afara afara ca ma rup de bani, ce avantaje am, ca am obs ca din ce in ce mai des se cere la un job sa fii membru in acest CCJ . O alta nelamurire a mea este: stiu ca am drept de stampila si cu ce ma ajuta mai mult acest lucru, adica de ex, am multe drepturi decat un jurist in ceea ce priveste reprezentarea in instanta?
Multumesc anticipat ptr timpul acordat si bunavointa dvs de a ma ajuta.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 09:57, 30 Iunie 2010
nu credem ca e vorba de avantaje, pur si simplu exista o lege (514/2003) care ne obliga sa facem parte din corpul profesional. Avantajele tin doar de modul in care vom milita noi pentru repsctarea legii si pentru drepturile noastre. deocamdata e doar teoretic....
~ Conținut șters la cerere ~
De ce in Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania si nu in Federaţiei “ PRO JURE “ ROMÂNIA, Federaţia Asociaţiilor Profesionale ale Consilierilor Juridici?
Care e diferenta? Vad ca majoritatea se raporteaza cu precadere la Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania, oare de ce?
pai stiu eu??!! asta cer angajatorii in anunturile de angajare vezi ex HIDROELECTRICA pe ejobs doar unul din ele, nimeni niciodata nu a zis ceva de "pro jure"asta....altfel intrebam si de el.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
ANNA DOBRESCU, Consilier juridic
Legea nr.514/2003 nu obliga sa fi inscris in UCCJ ... ci statutul acestei organizatii ;)

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pentru profesia de consilier juridic Carmen(kammy) Carmen(kammy) am vazut anumite rspunsuri in forumul dumneavoastradar va rog sa mi spuneti daca un jurist, adica persoan care are o diplom de studii rspectiv licenta in ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv monalisaalina monalisaalina Imi pot da definitivatul ca si consilier jurudic fara sa fiu inscrisa la UUCJ? (vezi toată discuția)
Ma inscriu in asociatia cons jur sau in uniunea colegiilor cons jur? ContSters73118 ContSters73118 Buna. Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, ceea ce am sa va intreb in urmatoarele rinduri. Sint angajata ca c j la un birou notarial din Bacau(mi s-a ... (vezi toată discuția)