avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte solicitate unei SC la un control al politistilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte solicitate unei SC la un control al politistilor

Sunt administratorul unui societati comerciale, cu domeniu de activitate ,,Baruri,, am un contract intre mine si o societate caruia inchiriez spatiu din bar pentru aparate mecanice (mentionez ca firma respectiva detine licenta pe aparate si autorizatiile necesare) Ieri Politia mi-a facut o vizita,cerand sa ma prezint maine la postul din politie cu toate autorizatiile, si cu contractele intre cele 2 firme, cu licentele cu tot. Vreau sa intreb ca Polita are dreptul de a faca aceste verificari. Ma gandesc ca in afara de respectarea programului, a linistii publie, a sistemului de alarma (mentionez ca au vrut sa ceara si codul de activare, dezactivare a alarmei in vederea verificari sistemului, pe care normal ca nu i-am divulgat, enervandu-le) nu cred ca au dreptul de a solicita asemena documente, nefiind de competitia lor.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce verificari are dreptul sa faca la unitatea noastra un organ de politie, si pentru ce genuri de eventuale abateri pot aplica sanctiuni???
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
agdobos, utilizator

Alte discuții în legătură

Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Legislatie sistem camere supraveghere c_demian c_demian Buna ziua! As vrea sa stiu daca o societate comerciala poate apela la angajati proprii pentru a instala/intretine un sistem de supraveghere video in ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)