Buna,
Sunt din Iasi si am nevoie de ajutor. O distinsa "doamna" - fosta sotie a prietenului meu (de care s-a despartit inainte sa ne cunoastem) ma ameninta si ma jigneste continuu prin sms-uri si mai nou si prin telefoane la locul de munca. Nu i-am dat apa la moara in ideea ca poate se plictiseste, dar amenintarile continua si... chiar nu mai am timp si nervi sa-i suport toate aberatiile Nu vreau sa intru f ,mult in detalii dar se pare ca pana acum nici fostul ei sot n-a reusit s-o convinga sa inceteze.
Vreau sa va intreb daca sms-urile sant considrate probe atat pentru plangere la politie cat si pentru un eventual proces de calomnie ?
Va multumesc.
Ar fi bine daca ar fi si alte persoane cand le primiti pentru a folosi marturia ca proba coroborata cu continutul sms-ului,care trebuie la randul sau,autentificat de un expert si pentru care trebuie facuta dovada ca sunt trimise de pe telefonul respectivei persoane.
Puteti formula plangere penala pentru insulta si amenintare la politia competenta teritorial
Incercati sa schimbati nr. de telefon.
Luati o perioada cartela reincarcabila, al carei nr. nu va fi cunoscut nici de operatorii de telefonie al cui este.
Sau povestiti-i ceva interesant la telefon... de exemplu: acest telefon va fi inregistrat si poate fi folosit impotriva dv. in instanta in dosarul de amenintare pe care vi-l introduc, continuarea convorbirii insemnand acordul dv.
Apoi o rugati sa isi spuna cele mai interesante amenintari, ca asa v-au sfatuit organele de cercetare sa procedati. Si da, chiar o puteti inregistra si chiar veti putea sa le folositi in proces, penal sau civil... :D
In functie de cat de categorica sunteti, poate functiona de minune!
Daca nu, inseamna ca raspunde la altele si trebuie gasit surubelul care i se potriveste doamnei.
Succes, reveniti.
Amenintare
ContSters322954
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o problema personala
ce face obiectul unei amenintari.
Incepand cu luna martie 2014 sunt amenintat frecvent ... (vezi toată discuția)