avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie rezolutie,
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie rezolutie,

Am depus plangere penala impotriva unui functionar,dupa aproape un an de zile prim rocurorul al parchetului de pe langa judecatoria x , da NUP in baza art.10 lit.a CPP.CONTESTATIA impotriva acestei masurii cine o solutioneaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniladion , Avocat 17:06, 5 Iulie 2010
instanta
faceti plangere impotriva acelei masuri, o trimiteti catre prim-procuror si aceasta va merge in instanta.
Plangerea ( si nu contestatie) formulata in baza art. 278 indice 1 cpp va fi solutionata de instanta careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond.
buna ziua, in cazul de fata cui adresez plangerea,procurorului sau instantei.Multumesc.
Prim-procurorului o inaintati si astfel va fi trimisa instantei .

Alte discuții în legătură

Am primit rezolutia de la procuror prin posta cattie cattie Si vreau sa stiu de cand curge termenul pt contestatie,de la data postei sau data inregistrarii rezolutiei la Parchet,pt ca este inregistrata in 2009 in ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)
Se poate adresa plangerea impotriva rezolutiei de nup a parchetului catre dna? catinf catinf Buna ziua. Vreau sa fac plangere impotriva unei rezolutii a Parchetului de NUP in calitate de persoana interesata/succesor. Pot adresa plangerea prim ... (vezi toată discuția)