avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutorul pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutorul pentru tinerii casatoriti

asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu?
si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este taiat,pentru ca am inteles ca nu se mai primesc bani pentru truso?mai este &alceva ce ne este luat sau doar atat?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:41, 14 Iulie 2010
din cate stiu nu se mai da nici pt tinerii casatoriti
sau taiat indemnizatiile ce le primeau mamicile.. personal nu stiu daca sau taiat si banii ptr tinerii casatoriti
ba se dau.
pana la publicarea legii care le taie, si intrarea sa in vigoare, raman aplicabile prevederile legii nr. 393/2006. :)
Dupa ce apare actul normativ in M.O. puteti capata un raspuns corect.
in legea asta cu taierile, apare pe lista si acel sprijin de 200 de euro. Insa, pana la publicarea in M.Of., in vigoare este legea nr. 393/2006.
:)

Alte discuții în legătură

Ajutor prima casatorie cosmin102128 cosmin102128 Stie cineva daca se mai i-a ajutorul de la primarie pentru casatorie,cel de 200 de EURO? (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru tinerii căsătoriți ! Naomii Naomii Buna ziua ! As vrea sa aflu daca ajutorul pentru tinerii aflați la prima căsătorie este același de 200€ sau daca a intrat in vigoare legea conform ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti ContSters423058 ContSters423058 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare .... Statul mai ofera sprijin financiar pentru tinerii casatoriti ? (vezi toată discuția)