avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... salariu avocat sau consiler juridic
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

salariu avocat sau consiler juridic

urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o firma de consultanta(de exemplu).as putea sa lucrez la o astfel de firma?pe ce post?si as mai dori sa-mi spuna cineva cam cat castiga un avocat stagiar-aproximativ sa-mi fac o idee.sau cat castiga un consiler juridic?
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 19:24, 18 Noiembrie 2007
Nu te du, nici intr-o parte si nici in alta.
pai si atunci ce sa fac?
din ce traiesc?
Pai... stiu eu ce plan ti-ai facut atunci cand ai dat la facultate si cand stiai deja ca sunt prea multi absolventi in domeniu? Urmeaza-l pe ala.
Oricum, la o firma poti lucra atat ca avocat stagiar dar si ca secretara, femeie de serviciu... sa-ti spun ce posturi mai sunt? Sau sa te intreb pe ce ai lucrat pana in prezent?
Eu, ca avocat stagiar, am castigat de la nici un leu pe luna pana la nici o grija pe luna. :D Asta depinde de fiecare... om si moment.
in ideea ca ai facut facultatea pentru ca iti place dreptul si nu doar pentru hartie.....oricare ....cu conditia sa gasesti acel post....daca ai noroc de un indrumator bun si autodidact, inveti profesie......indiferent daca esti consilier juridic sau avocat stagiar......pt ca din pacate in facultate inveti doar unde sa cauti daca ai nevoie de ceva.....doar atat si...consilier juridic ai min 440*2 studii superioare.....
Cand ai luat optiunea de a termina Fac. de Drept nu te-ai gandit ce ai vrea sa devii? Daca te gandesti numai la salariu e clar ce tragere de inima ai pt ele, adica nici una nu are nici un plus pt tine... Acum depinde de tine ce vrei in continuare...nu cred ca poate sa iti dea cineva vreun sfat....depinde de tine

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)