Pe scurt am avut un credit la o banca f.cunoscuta. In luna mai 2009 am rambursat integral creditul. Ofiterul de credite, intrucat era f.aglomerat la caserie s-a oferit sa depuna banii. A revenit cu OP semnat de el si stampilat. Am facut cererea de inchidere. In luna martie 2010 am solicitat un card de credit. Am declarat ca nu am nici un alt credit. Din pacate cand m-a verificat banca apaream cu acel credit pe care il rambursasem integral. Ba chiar mergea cineva lunar si depunea bani in contul meu. M-am deplasat la banca iar acel ofiter de credit m-a asigurat ca este doar o greseala. A doua zi m-a chemat si mi-a inmanat o adeverinta din care reiesea ca mi s-a inchis contul de credit. L-am intrebat ce s-a intamplat cu banii, f.preocupat cu alte probleme mi-a raspuns ca banii au ramas........ "acolo". Dupa doua zile am verificat la alta banca si intr-adevar contul de credit s-a inchis, insa sunt sigura ca am fost victima unei escrocherii din partea ofiterului de la banca. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat pentru bunavointa!