avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sfatuiti-ma!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sfatuiti-ma!

Pe scurt am avut un credit la o banca f.cunoscuta. In luna mai 2009 am rambursat integral creditul. Ofiterul de credite, intrucat era f.aglomerat la caserie s-a oferit sa depuna banii. A revenit cu OP semnat de el si stampilat. Am facut cererea de inchidere. In luna martie 2010 am solicitat un card de credit. Am declarat ca nu am nici un alt credit. Din pacate cand m-a verificat banca apaream cu acel credit pe care il rambursasem integral. Ba chiar mergea cineva lunar si depunea bani in contul meu. M-am deplasat la banca iar acel ofiter de credit m-a asigurat ca este doar o greseala. A doua zi m-a chemat si mi-a inmanat o adeverinta din care reiesea ca mi s-a inchis contul de credit. L-am intrebat ce s-a intamplat cu banii, f.preocupat cu alte probleme mi-a raspuns ca banii au ramas........ "acolo". Dupa doua zile am verificat la alta banca si intr-adevar contul de credit s-a inchis, insa sunt sigura ca am fost victima unei escrocherii din partea ofiterului de la banca. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat pentru bunavointa!

Alte discuții în legătură

Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata ...sau nu ??? Gaiu Tudorel Gaiu Tudorel In data de 19.11.2010 , am rambursat anticipat un credit pe care l-am contractat in urma cu 2 ani . Am platit la banca suma de 20034 ron , dupa care m-i sa ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)