avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

gratiere

as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de gratieri .
In ce conditii se aplica gratierea daca se fac gratieri anul acesta la pedepse sub un an pt infractiuni la legea circulatiei (alcool)
gratierea are ca efect inlaturarea executarii pedepsei...in cazul dumneavoastra se desfiinteaza acel termen de incercare
a primit 3 luni cu executare
sunteti sigur ca nu au fost cu suspendare...daca au fost cu executare nu se mai executa
deja este inchis de 10 zile
si a auzit ceva zvonuri cum ca exista sansa de gratiere dupa 29 iulie
ce inseamna ''regim deschis?''
multumesc

Alte discuții în legătură

Urgent - calcul pedeapsa de executat cosminaa cosminaa URGEENTTT!!!! cat inseamna un an penal? pentru o pedeapsa de 2 ani pt complicitate la inselaciune cat ar avea de executat? va rog sa-mi raspundeti, astazi a ... (vezi toată discuția)
Se poate elibera mai devreme? mantaandreea mantaandreea Sotul meu are de executat 2 ani de inchisoare pentru ultraj.Executarea a inceput-o din 25 noiembrie 2011.As vrea sa stiu cand pot sa-i angajez un avocat care ... (vezi toată discuția)
Buna - cerere de liberare conditionata Deea90 Deea90 Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)