avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare titular de contract la gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare titular de contract la gaze

Tatal meu a murit si trebuie sa schimb numele titularului de contract la gaze. As vrea sa trec numele meu, eu fiind fiica acestuia. Se poate sau trebuie sa trec pe numele mamei mele neaparat? Mentionez ca locuim amandoua in aceeasi locatie. Daca se poate , va rog , sa-mi spuneti de ce acte am nevoie pentru acesta schimbare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 17:21, 22 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa va adresati furnizorului de gaze. Numai el va poate spune ce anume va trebuie.
Eu am schimbat contractul de gaze si am avut nevoie de un act in care sa dovedesc cum ca eu sunt proprietar acolo - in cazul meu am folosit contractul de vanzare cumparare.
Atunci cand sunt doi coproprietari (iar in urma decesului tatalui dvs deveniti coproprietara cu mama) contractul pentru utilitati se poate face pe numele oricaruia din ei, dar cu acordul celuilalt. Mai intai trebuie dezbatuta succesiunea si facute actele de proprietate, iar in privinta schimbarii contractului e gaze e indicat sa obtineti informatii direct de la furnizor.
de ce in sud se zice gaze si nu gaz...ca doar nu sunt mai multe gaze "metane"...
Nu stiu, eu sunt din nord-est, dar ma gandesc ca sunt gaze naturale (prelucrate, normal). Metanul e doar o parte din compozitie.

Alte discuții în legătură

Accize ulei? TERPU DIANA TERPU DIANA Se datoreaza accize pentru uleiul consumat de o firma care face service la utilaje: schimba filtre, uleiuri. Acest ulei iese prin bonuri- pe lucrari. Si ... (vezi toată discuția)
Detector de gaze Sanjuro Sanjuro Am primit la bloc o notificare ca suntem obligati sa ni se instaleze detecoare de gaz in apartament! Eu am geamuri termopan cu o grisime mai mica de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)