avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incadrare legala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incadrare legala

Buna ziua, exista un "individ" care de ceva timp posteaza pe diferite siteuri anunturi care contin acuze defaimatoare la adresa unei societati si a directorului acestuia.
Am luat legatura cu administratorii siteurilor respective si le-am solicitat scoaterea anunturilor, ceea ce au si facut, iar pt. identificarea ip-ului celui care a postat anunturile respective ne-au spus sa facem o plangere la politie.
Vreau sa ma ajutati cu fapta comisa de "individul" respectiv, incadrare legala, lege, articol...
Multumesc si astept raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)
Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Calomnie pe internet? user85 user85 Un prieten a lansat niste afirmatii nu tocmai \"de bine\" pe un forum la adresa unei persoane dintr-o institutie publica,acuzand-o de coruptie(si nu ... (vezi toată discuția)