avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

buna ziua, daca angajezi minori in revisal ce norma trebuie aleasa " norma intreaga" sau " cu timp partial" mentionez pe ctr. este trecut cu 6 ore , multumesc
Cel mai recent răspuns: irimescuv , utilizator 08:34, 10 Martie 2011
Pentru minorul respectiv este norma "intreaga" (atat permite Codul muncii) dar pentru Revisal este timp partial.
multimesc, vreau sa mai intreb este angajat pe perioada determinata la incetarea ctr. cu ce decizie trebuie sa ii fac incetarea ?, adica este angajat de ex. 29.07.2010-31.08.2010, multumesc
1. Este o incetare de drept a CIM, cu art.56, lit.j) din Codul muncii.
2. Va dau un model de decizie:

SC ___________________________
Sediul_________________________
Tel/Fax: _______________________


DECIZIA Nr._______/_______________


Avand in vedere expirarea termenului contractului individual de munca incheiat pe perioada determinata cu dl / dna ____________________

In temeiul art.56, lit. j din Codul muncii,

Administratorul SC ______________SRL, dl/dna _____________,


DECIDE:


1. Contractul individual de munca nr.____________/________________ incheiat cu dl / dna _________________, inceteaza cu data de ______ .
2. Prezenta decizie se va comunica, in copie, celui in cauza, in termen de 5 zile.
3. Impotriva prezentei decizii de incetare a contractului individual de munca, salariatul se poate adresa cu contestatie la Tribunalul_____________ in termen de 30 de zile de la comunicare.


ADMINISTRATOR,

Data comunicarii __________________
Semnatura
salariatului ______________________
multumesc ptr. raspuns si decizie, vreau sa va mai intreb pot sa angajez o persoana care este din republica moldova cu drept de sedere in romania pana in 31.12.2010, mentionez ca este la scoala in romania dar domiciliul stabil il are in republica moldova, multumesc
Se poate doar cu c.i.m. pe durata determinata pana la 31.12.2010 sau pe perioada nedeterminata daca are autorizatie de munca.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de munca pt.asociat unic michacomsa michacomsa Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Un cetatean strain al unui stat non-ue, posesor al unui drept de sedere in scop de studii, este asociat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca magyari magyari Ma poate ajuta cineva amanuntit, in legatura cu actele necesare obtinerii autorizatiei de munca, in cazul unui antrenor ? Ma intereseaza etapele care ... (vezi toată discuția)
Angajare strain ankalaura85 ankalaura85 As dori sa aflu cum se poate angaja un cetatean moldovean la o S.C. din Romania, in conditiile in care si-a pierdut toate actele? Ce documente are nevoie la ... (vezi toată discuția)