avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura

Buna ziua! Se poate face stagiatura la orice avocat definitiv? Va rog, indrumati-ma in acest sens. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LElenaS , utilizator 08:34, 3 August 2010
Numai la un avocat cu vechime de minim 8 ani.
Este vorba de avocati cu vechime de peste 8 ani si care indeplinesc si alte criterii stabilite de barouri in legatura cu pregatirea profesionala, un nivel de onorarii care sa ii permita sa asigure indeplinirea obligatiilor derivate din contractul de pregatire profesionala, probitatea morala, si altele.
Si daca avem un fost consilier juridic cu vechime 15 ani, si care de 3 ani e avocat definitiv - acesta nu s-ar incadra?
Avocatul indrumator trebuie sa aiba 6 ani vechime.
buna ziua.
avocatul indrumator trebuie sa aiba o vechime in profesie de 6 ani .
asta este singura conditie ceruta .
nu exista prevederi privind un anumit cuantum al onorariilor incasate de avocatul indrumator, pt. ca acesta sa aiba avocati stagiari .

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)