avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin cu produse naturiste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin cu produse naturiste

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu care ar fi pashii pe care trebuie sa ii urmez daca am de gand sa deschid un magazin de produse naturiste, trecand peste procesul de infiintare al unui srl. Ce avize trebuiesc obtinute pt deschiderea unui astfel de magazin,pe unde trebuie umblat si daca este obligatoriu ca persoana angajata la magazinul respectiv sa aibe studii in domeniul farmaceutic.

Alte discuții în legătură

Termin in august postliceala de asistent medical generalist cosminaclosca cosminaclosca Buna ziua!As dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid eu un magazin naturist ca si afacere familiala si sa lucrez eu ca si asistent medical generalist?Adica sa ... (vezi toată discuția)
Ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist? viorel_bz viorel_bz pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)