avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,

Am o societate cu cod CAEN 9200(jocuri de noroc).Am toate taxele platite la zi.Daca inchei un contract de franciza cu o societate organizatoare de pariuri sportive in cota fixa pot pune ce numar de aparate vreau eu in punctul de lucru?Daca imi deschid pe aceiasi societate ca si domeniu secundar de activitate organizarea de pariuri sportive in cota fixa trebuie sa mai platesc vre-o taxa la stat?Cum pot face sa pun mai putin de 20 de aparate sau mai mult de 5 aparate intr-un punct de lucru?

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Sala jocuri prodigy_husi prodigy_husi Pentru a putea pune 5 aparate intr-un bar imi trebuie domeniu de activitate cu specific jocuri noroc? (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare. conditii necesare pt organizare concurs online cu taxa de participare eduardoros eduardoros Buna ziua, Presupunem urmatoarea situatie: Activitate vizata: Un portal WEB printer altele cu urmatoarea aplicatie online: - Cucurs, concursurile ar fi: un ... (vezi toată discuția)