avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoasterea studiilor de lunga durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoasterea studiilor de lunga durata

Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a studiilor a fost de 4 ani (initial am avut absolvit la baza Colegiul Universitar de 3 ani - dupa care am continuat studiile inca 2 ani). Dupa absolvire am primit o adeverinta de la facultate pe care scrie dupa datele personale... este absolventul facultatii in specializarea Transportul Depozitarea si Distributia Hidrocarburilor, promotia 2010, forma de invatamant : zi.... precum si mediile generale si de ex. de diploma obtinute.
Firma la care lucrez in calitate de subinginer refuza sa imi schimbe incadrarea din subinginer in inginer deoarece considera ca pentru studii de lunga durata trebuie sa urmez cursurile unui Master in specialitatea absolvita adica sa obtin 300 de credite in sistem Bologna II. Intrebarea mea este: Este necesar sa urmez cursurile unui Master ca sa pot fi incadrat in functia de inginer ? Facultatea absolvita nu este considerata de lunga durata ? In cazul refuzului de a imi schimba incadrarea ? - pot actiona in judecata firma la care lucrez? - ce sanse am ? va multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Angajare in functia de consilier in administratia publica locala anasavescu anasavescu Un absolvent al facultatii Spiru Haret (administratie publica) ID, ciclul I Bologna (fara master) poate fi angajat si platit pe functia de consilier cu studii ... (vezi toată discuția)