avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

BUNA ZIUA VREAU SA FORMULEZ O PLINGERE IMPOTRIVA SOLUTIEI DATA DE PRIM PROCURORU ADJUNCT AL TRIBUNALULUI ROMAN CUM PROCEDEZ AJUTATIMA ! VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: cipriang4s , utilizator 18:02, 31 August 2010
Va adresati cu plangere la primul procuror al tribunalului impotriva solutiei primului procuror adjunct in termen de 20 zile de la comunicarea acestei solutii.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
andymaurul, utilizator
Puteti face plângere, în termen de 20 de zile de la data comunicării de către prim procuror a modului de rezolvare, potrivit art. 277 şi 278, la judecătorul de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.
legally a scris:

Puteti face plângere, în termen de 20 de zile de la data comunicării de către prim procuror a modului de rezolvare, potrivit art. 277 şi 278, la judecătorul de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.


Utilizatorul a precizat ca este vorba de solutionare de catre procurorul de caz -in speta primul procuror adjunct- a cauzei cercetate.Urmatoarea cale de atac potrivit cpp este plangerea impotriva solutiei procurorului de caz la primul procuror potrivit cpp.Daca nici la primul procuror nu se rezolva plangerea in mod favorabil se poate adresa instantei de judecata.
mentionez ca dosarul are 10 luni si azi am reusit sa obtin o copie dupa solutie,fapta a fost de lovire iar certificatul medico legal indica 10-12 zile de ingrijiri si doamna prim procuror adjunct a dispus scoaterea de sub urmarire penala a inculpatilor si amendarea lor cu 400 de ron
Domnule,in opinia procurorului de caz fapta exista,dar ea nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.Depuneti plangere impotriva acestei solutii la primul procuror al tribunalului,daca nu se rezolva ,depuneti plangere la tribunal,daca nu se rezolva nici acolo depuneti recurs care se va judeca la Curtea de Apel,in complet de trei judecatori.Acestea sunt caile legale de atac.

Alte discuții în legătură

Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)