avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interpretare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interpretare

STIMATI DOMNI/DOAMNE
AM STUDIAT PREVEDERILE ORDINUL 614 DIN 27 IULIE 2010, PENTRU APROBAREA PROCEDURII DE RESTRUCTURARE SI REORGANIZARE LA NIVELUL MINISTERULUI MUNCII SI FAMILIEI, PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL NR.527 DIN 28.IULIE 2010,
PRECUM SI PROCEDURA DE RESTRUCTURARE SI REORGANIZARE, UNDE LA ART.1, AL.4, AM GASIT URMATOAREA FORMULARE :IN CAZUL IN CARE IN CADRUL UNUI COMPARTIMENT,ASTFEL CUM ESTE DEFINIT LA AL.2 ,EXISTA UN POST DE ACEEASI CATEGORIE, CLASA SI/SAU DE ACELASI GRAD PROFESONAL,OCUPAT DE UN SINGUR FUNCTIONAR PUBLIC,ACESTA NU VA MAI SUSTINE PROBA DE EXAMEN,PASTRANDU-SI POSTUL RESPECTIV.
VA ROG CA DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC SA IMI COMUNICATI DACA PE ACEST POST SE AFLA INCADRAT UN PERSONAL CONTRACTUAL PE DURATA NEDETERMINATA PREVEDERILE RESPECTIVE SE APLICA SI IN CAZUL SAU , SAU DOAR IN CAZUL UNUI FUNCTIONAR PUBLIC .MENTIONEZ CA POSTUL ESTE DE CASIER, ESTE UNIC IN UNITATE, IAR IN PREZENT SE RESTRUCTUREAZA .
ROG A PRIMI RASPUNS LA ADRESA DE EMAIL :MReugen1969@yahoo.com
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 614/2010, publicat in mo 527/28 iulie 2010 mikka33 mikka33 Ma intereseaza daca Ordinul nr. 614/2010, pentru aprobarea Procedurii de restructurare si reorganizare la nivelul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei ... (vezi toată discuția)
Restructurea legea 63/2010 - personal contractul in institutii radu_mc radu_mc Buna ziua. Daca pentru restructurea (OUG 63/2010) posturilor functionarilor publici institutiile / ordonatorii de credite s-au folosit de art 100 legea ... (vezi toată discuția)
Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)