avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Trebuie sa repet examenul de licenta?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Trebuie sa repet examenul de licenta?

sunt absolventa a universitatii spiru haret ,facultatea de drept forma de invatamant la distanta promotia 2008,de la sediu mi s-a spus ca nu mai este necesar sa dau examenul de licenta dar in presa scrisa au aparut alte informatii,ma poate ajuta cineva cu o informatie,multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Spiru haret - au inceput eliberarea diplomelor? geanina24 geanina24 Buna seara numele meu este Geanina, sunt absolventa la Spiru Hret specializare Drept zi. As vrea sa intreb si eu daca au inceput sa se elibereze Diplomele ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)