avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata contributii individuale cf uog 58/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata contributii individuale cf uog 58/2010

BUNA ZIUA,
SUNT PERSOANA FIZICA NEAUTORIZATA SI NU AM CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA CU NICI O PERSOANA JURIDICA.
AM CONTRACT DE ASIGURARE CU ING ASIGURARI DE VIATA CARE CUPRINDE SI ASIGURARE MEDICALA SI MAI AM INCHEIAT SI CONTRACT PENTRU PENSIE LA O SOCIETATE PRIVATA
IN PREZENT OBTIN VENITURI DIN ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE PE BAZA UNUI CONTRACT DE ASOCIERE IN PARTICIPATIUNE IN URMA CARUIA NU IA NASTERE O ALTA PERSOANA JURIDICA.
INTREBAREA MEA ESTE: AM OBLIGATIA DE A DECLARA SI PLATI CONTRIBUTIA INDIVIDUALA DE ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE , ASIGURARE INDIVIDUALA SOCIALE (PENSIE) SI ASIGURARE INDIVIDUALA DE SOMAJ, CONFORMA OUG 58/2010?
SOTUL MEU E IN ACEEASI SITUATIA INSA EL ARE INTOCMIT SI CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA CU 4 ORE PE ZI SI I SE RETIN TOATE DATORIILE CATRE TOATE FONDURILE.
ASTEPT RASPUNS CAT MAI URGENT .
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
DIANNA

Alte discuții în legătură

"contract de prestari servicii" Cosmi7 Cosmi7 Care sunt cotele ce se retin de catre angajator, in cazut contractelor de prestari servicii? Ce temei legal avem in acest ... (vezi toată discuția)
Nedumeriri contributii conform oug 82/2010 adriana64 adriana64 Buna ziua! Revin cu o nedumerire de data asta. Faimoasele ordonante de urgenta ( OUG 58/2010 si OUG 82/2010 ) prevad plata contributiilor la pensie si ... (vezi toată discuția)
Contributii contract civil natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ....sunt administrator la o asociatie de proprietari cu contract civil 1,5 ora /zi , si nu stiu ce contributii trebuie sa platesc de la 01.07.2012 ... (vezi toată discuția)