avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro avatar
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

...de o saptamina astept aprobare pentru avatar...ma vad nevoit sa va actionez in contencios...X-(...
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:12, 21 Aprilie 2008
ne cerem scuze pentru orice inconvenient, avatarul dvs a fost aprobat!

O zi buna in continuare
ha ha ....ce amuzant :)) cautam la nimereala altceva....si am gasit asta...ce dragutz ...vroia sa vina in contencios ...super :)) B-) ar trebui sa facem o sectiune a chestiilor haioase....si a perlelor :)
Avatarul si logoul sunt 2 chestiuni diferite, nu?:(
Avatarul cam cat dureaza? Ce inseamna aprobare? Ce se verifica anume? De curiozitate... Scrie undeva ce anume se cauta la un avatar? :-/
Eu cred ca nu prea stiu sa caut in regulament, mi se pare ca se intampla lucruri pe care nu le gasesc reglementate. Nu ca nu mi se pare normal a se intampla, dar mi s-ar parea logic si sa le gasesc pe undeva...
Am tot intrebat, de exemplu, care sunt motivele pentru care se inchid unele topicuri... ca am gasit topic ce continea un singur mesaj, cu o intrebare in el si era inchis! Nu era nepoliticos etc. :O Stupoare totala.
Inca mai incerc sa aflu asta...
AVLIL a scris:
Avatarul si logoul sunt 2 chestiuni diferite, nu?:(

Da. Si eu am doua.

Depinde... dar nu mult.

Ce se verifica anume? De curiozitate... Scrie undeva ce anume se cauta la un avatar? :-/

Sigur ca nu scrie. Dar daca iti pui un avatar indecent, ma indoiesc ca va fi aprobat.

Am tot intrebat, de exemplu, care sunt motivele pentru care se inchid unele topicuri... ca am gasit topic ce continea un singur mesaj, cu o intrebare in el si era inchis! Nu era nepoliticos etc. :O Stupoare totala.

Poate ca era vechi. Acum vreo luna, dupa mania lui aureliangl de a reinvia toate discutii vechi si de doi ani s-au inchis toate topicurile mai vechi de (...nu mai stiu), indiferent ca aveau raspuns sau nu.
o data pe zi se uita cineva peste pozele incarcate ca avatare si le aproba. am avut surprize in trecut si acum preferam sa moderam pozele.

in privinta topic-urilor inchise, o sa vezi ca sunt inchise cele in care nu se mai scrisese de cel putin 8 luni. ideea era ca orice raspuns ar fi fost dat, ar fi fost unul tardiv.

Alte discuții în legătură

Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)