avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta 58/2010 angajat si alte venituri din alte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta 58/2010 angajat si alte venituri din alte activitati

Buna, sunt nelamurita in legatura cu un lucru.Eu sunt angajata la o insitutie de stat si in paralel am contract de mandat cu un broker de asigurari, avand si cod fiscal de la finante si venituri ocazionale, insa pe luna iulie am realizat venituri.De asemenea sunt (pt putin timp mai sunt)si coorodnator avon, la fel, cu conventie civila inregistrata la finante si cu venit ocazional,Si la asigurari si la avon mi se retrage automat inainte de a primi banii, cei 16 la suta.La casa de pensii am fost refuzata cu dosarul, nu mi s a primit ca nu trebuie, la casa de sanatate mi l au primit si e in curs de procesare iar la somaj de asemenea mi l au primit si am si platit 1 leu pt incasarile din luna iulie, iar pt avon am depus o notificare ca nu am avut venit luna precedenta.Doresc sa mai aflu pareri sau daca mai e cineva in situatia mea...ce se intampla cu casa de pensii?de ce nu mi au lua dosarul, nu vreau sa fiu pasibila de amenzi ulterioare.Luni o sa le trimit o notofocare sa mi dea raspuns in scris ca nu trebuie predat dosarul.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Contributie cas elllamanescu elllamanescu Sunt o persoana care a depus dosarul de pensie la casa de pensii s2. Pana imi iese decizia de pensionare pot sa inchei un contract ca sa platesc contributia de ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate platita ptr.activitate independenta vlad.aurelia vlad.aurelia Am si eu o nelamurire.In anul 2008 ,pe linga contractul de munca pe care-l aveam m-am ocupat si cu asigurari, fiind broker la o firma.Normal, m-am inregistrat ... (vezi toată discuția)