avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... catre consultanti
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

catre consultanti

cum pot sa sterg un subiect deschis de mine?multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:06, 11 Septembrie 2010
cred ca cel mai bine ar fi sa luati legatura prin e-mail cu administratorul forumului
Va rog sa cititi paragraful de mai jos, din regulamentul de postare in Forum. Asta, pe de o parte. Pe de alta parte, fara a dori sa discut mai mult decat este prevazut foarte clar in regulament, a va sterge mesajele inseamna ca cei care v-au raspuns au muncit in zadar. Si aici ma opresc, trageti dvs. concluzia.
De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum cata vreme exista Forumul. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa.

Dar nu reusesc sa-mi dau seama ce doriti sa stergeti, de pe contul dvs. a fost scris un singur mesaj, acesta.
"Timp liber..." este singura de la "Discutii diverse" care se deschide si se inchide foarte greu. Dureaza si 30 de secunde. Ce ar putea fi?
Probabil marimea topicurilor.
Da, problema tine de marimea topicurilor deschise acolo. O sa vorbesc cu colegii mei maine, sa incercam sa remediem timpul de afisare pentru forumul in cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Cum pot sterge subiectele scrise de mine in forum? Simona.Teschere Simona.Teschere Cum pot sterge subiectele deschise de mine? sau nu este voie sa le sterg? Multumesc frumos pt raspuns!! (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem sterge orice discutie inceputa? Iulian81 Iulian81 Aveam un topic inceput pe acest forum si vroiam sa-l sterg... dar nu se poate... am apelat si la administratori, dar nici ei nu vor sa-l sterga... deci nu ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)