acum vreo 4 ani am facut fiicei mele un abonament Orange.la citva timp telefonul i-a fost furat, ei i-a fost teama sa-mi spuna iar cel care l-a furat a apucat in 2 zile pina ce l-am blocat sa vb de vreo 5 mil.fiind o suma destul de mare nu am platit-o, am primit somatii de plata,iar acum o firma de recuperare m-a dat in judecata.de la judecaorie am primit acum ca am de plata24 de mil,bani pe care eu nu-i pot da toti.am vb la firma de recuperari si au spus ca ma pot lasa sa platesc in 3 rate.deci 8 mil pe luna.cum pot face sa achit aceasta suma dar intr-o perioada mai lunga, ptr ca 8 mil. nici nu am eu salariul net intr-o luna.ce mi se va intimpla?
Faceti un credit de nevoi personale, 24 de mil vi se acorda absolut fara nici un fel probleme. Dupa care o sa returnati creditul, in rate suportabile cateva sute de mii pe luna daca faceti pe o perioda mai mare. (recomandabil pe o perioada mai scurta, 2 ani de exemplu)
Alt sfat, e sa imprumutati de la cineva o parte din bani si sa faceti creditul la banca pe o suma cat mai mica. De exemplu imprumutati 8 mil... care-i dati in 3-4 luni si faceti creditul numai pe 16 mil.
Luati legatura cu persoana de la firma care v-a spus de rate... si Incercati sa intrebati, cat mai abil..., daca va face o reducere daca platiti toti banii odata.
da , de acum 4 ani e vorba, dar totusi saptamina trecuta am primit o hotarire judecatoreasca in care se spune ca in termen de 20 de zile de la comunicare sa achit suma.am fost la judecatorie iar acestia mi-au spus sa discut cu cei de la EOS-KSI(RECUPERARI)DECI EI MI-AU SPUS CA POT DA 24 DE MIL IN 3 RATEvroiam sa intreb ,daca nu platesc ce se intimpla mai departe?.ce lege spune ca dupa 3 ani se prescrie?