avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog, raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog, raspuns urgent

acum vreo 4 ani am facut fiicei mele un abonament Orange.la citva timp telefonul i-a fost furat, ei i-a fost teama sa-mi spuna iar cel care l-a furat a apucat in 2 zile pina ce l-am blocat sa vb de vreo 5 mil.fiind o suma destul de mare nu am platit-o, am primit somatii de plata,iar acum o firma de recuperare m-a dat in judecata.de la judecaorie am primit acum ca am de plata24 de mil,bani pe care eu nu-i pot da toti.am vb la firma de recuperari si au spus ca ma pot lasa sa platesc in 3 rate.deci 8 mil pe luna.cum pot face sa achit aceasta suma dar intr-o perioada mai lunga, ptr ca 8 mil. nici nu am eu salariul net intr-o luna.ce mi se va intimpla?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters49416 , utilizator 17:40, 6 Ianuarie 2008
Sfaturi juridice nu prea se pot da...

Faceti un credit de nevoi personale, 24 de mil vi se acorda absolut fara nici un fel probleme. Dupa care o sa returnati creditul, in rate suportabile cateva sute de mii pe luna daca faceti pe o perioda mai mare. (recomandabil pe o perioada mai scurta, 2 ani de exemplu)

Alt sfat, e sa imprumutati de la cineva o parte din bani si sa faceti creditul la banca pe o suma cat mai mica. De exemplu imprumutati 8 mil... care-i dati in 3-4 luni si faceti creditul numai pe 16 mil.

Luati legatura cu persoana de la firma care v-a spus de rate... si Incercati sa intrebati, cat mai abil..., daca va face o reducere daca platiti toti banii odata.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2007
o_mores, utilizator
:D face-ti si contestatie la executare.
Daca este vorba sigur de acum de 4 ani nu mai platiti. Dupa 3 ani incolo intervine prescriptia.
da , de acum 4 ani e vorba, dar totusi saptamina trecuta am primit o hotarire judecatoreasca in care se spune ca in termen de 20 de zile de la comunicare sa achit suma.am fost la judecatorie iar acestia mi-au spus sa discut cu cei de la EOS-KSI(RECUPERARI)DECI EI MI-AU SPUS CA POT DA 24 DE MIL IN 3 RATEvroiam sa intreb ,daca nu platesc ce se intimpla mai departe?.ce lege spune ca dupa 3 ani se prescrie?

multumesc mult
Mergeti la un avocat cu hartiile in mana.
Numai asa va puteti lamurii.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2007
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit banca sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua, am si eu o intrebare. Am un credit facut la o banca din Romania(aia cu roz) din anul 2008. Din septembrie 2010, din pacate nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)