avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoare cu suspendare

Sunt si eu interesat sa stiu mai exact ce inseamna inchisoarea cu suspendare. In afara de dosar penal, ce altceva mai presupune (limitarea/interzicerea unor drepturi?).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 25 Martie 2008
Daca este suspendare sub supraveghere se iau niste masuri care sunt trecute in sentinta.
Da, asa este, dar se mai adauga si pedeapsa neexecutata in caz de savarsire a unei noi infactiuni cu intentie.
Si se va da si un termen de incercare.
Claudiu, nu mai raspunde pe topicuri vechi! Daca nu mai intereseaza pe nimeni probleme (si aici am in vedere pe initiatorul topicului)de ce trebuie sa "dezgropi" spete vechi de aproape juma de an?

Rating-ul asta...sau premiile astea....;)

Nu serios...te rog, nu mai fa asta!!! Nu mi se pare ..corect!:)
Nici mie nu mi se pare corect. :(
De premii sincer nu stiam si pur si simplu sunt si eu curios.
:)

Alte discuții în legătură

Concluzie - ma retrag de pe forum Adrian Voican Adrian Adrian Voican Adrian PERSONAL AM CONSIDERAT CA ACEST SITE ESTE O BINEFACERE MAI EXACT LEGATURA DINTRE CEI CU EXPERIENTA IN DREPT SI CEI CARE AU NEVOIE DE CUNOSTIINTELE LOR SI DUPA ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Pareri de la si despre membri Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Pentru a evita intepaturile din topicurle deschise, va rugam ca opiniile despre diversi membri ai forumului sa vi le exprimati in acest topic. Mai exact, ... (vezi toată discuția)