avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pentru 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pentru 6 ore

am si eu o nelemurire si va rog sa ma lamureasca cineva
sotul meu s-a angajat la o firma unde s- a incheiat cuntract de munca de 6 ore la o firma si 2 ore la alta firma si nu 8 ore la aceeasi firma , de ce care este chichita? Dar daca nu ai contracr de 8 ore la aceeasi firma poti sa intri in somaj ?
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
vasilelacramioara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 3 Septembrie 2010
Nu este niciun inconvenient .... poate avea mai multe c.i.m. - uri
pentru sotia d-voastra nu este nicio problema.
avocat Cristina Popescu
se poate face cumul de functii pana la 12 ore pe zi, maxim

pentru a intra in somaj va trebui sa aiba indeplinita conditia stagiului de 12 luni lucrate in ultimele 24 luni anterioare depunerii dosarului de indemnizatie somaj

De ce doar 12 ore pe zi?
Care este cadrul legal din care rezulta acest lucru?
alina_blues90 a scris:

Asta e de la dvs. citire! ;)

Alte discuții în legătură

Perioada de proba cim iubisbb iubisbb Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca perioada de proba, la incheierea contractului de munca este valabila doar la contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca norma intreaga simultan? rotcristina rotcristina Buna ziua, am o nelamurire in ceea ce priveste legislatia privind contractul individual de munca: Este posibil sa lucrez in 2 locuri diferite cu norma ... (vezi toată discuția)
Un angajat cu doua cim la acelasi angajator. soso2363 soso2363 Un angajat cu CIM norma intreaga si CIM cu timp partial de lucru (4 ore)la acelasi angajator. Pentru CIM cu timp partial este trimis in delegatie in ... (vezi toată discuția)