avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... exceptii de plata a taxa vamala din usa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

exceptii de plata a taxa vamala din usa

buna ziua,

doresc sa achizitionez un scaun rulant (crucior ptr persoane cu handicap) din USA. Costul acestui scaun rulant este de ~5.000USD, fara transport, dar as dori sa stiu ce taxe aplica statul roman la astel de produse aduse din USA si eventual daca exista vre-o exceptie.

Mentionez ca scaunul nu este adus in scop comercial, ci ptr uzul propriu al fratelui meu (persoAna cu handicap locomotor grad I)

Alte discuții în legătură

Discriminare - autoturismele pentru persoane cu dizabilitati adypanda adypanda Buna ziua, Vreau sa aduc in atentia dv. o situatie prin care eu, fiind persoana cu handicap consider ca sunt discriminat. Am un handicap grad accentuat ... (vezi toată discuția)
Discriminarea unui copil cu handicap. nilatak nilatak In urma directivei 46/2007din 05.09.2007 cu aplicabilitate din 29.04.2009 ( 5.5. \"Vehicul accesibil scaunelor rulante\" înseamnă un vehicul din categoria ... (vezi toată discuția)
Discriminarea unei persoane cu handicap. nilatak nilatak In urma directivei 46/2007din 05.09.2007 cu aplicabilitate din 29.04.2009 ( 5.5. \"Vehicul accesibil scaunelor rulante\" înseamnă un vehicul din categoria ... (vezi toată discuția)