avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa stiu si eu daca mai pot da de permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa stiu si eu daca mai pot da de permis

In urma a cateva luni am fost condamnat la 3 ani cu suspendare...pentru savarsirea unei fractiuni...de (furt calificat)...Unii spun ca pot da ...altii nu..Acum cateva zile am oprit un echipaj de politie...Mi sau cerut datele...au verificat...si sa confirmat prin statie...ca sunt curat...Numai inteleg nimic...Oare sa nu fii ajuns hotararea judecatoreasca...sau ce sa intamplat ??? va rog mult sa ma ajutati...
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:36, 10 Septembrie 2010
Daca prin hotararea judecatoreasca nu s-a dispus altfel,puteti conduce in continuare.
nu mi-a fost suspendat permisul de conducere...din contra vreau sa dau ...
Daca aveti permis de conducere nu este o problema,daca doriti sa dati examen pentru obtinerea acestuia,puteti doar dupa obtinerea reabilitarii.
Faptula ati fost condamnat pentru furt nu atrage interdictia dreptului de a obtine permisul de conducere. Doar daca ati fost condamnat pentru infractiunui prevazute in codul rutier aveti o interdictie de 1 an de la ramanerea definitiva in cazul unei pedpse cu suspendare si 6 luni in caz de pedeapsa cu executare.
exact ce va spuneam...dvs spuneti ca pot da de permis in cazul meu...dar cel de sus nu ...

Alte discuții în legătură

Permis aacris aacris va rog sa imi spuneti daca am permisul anulat pe un an specific ca aveam categ. c d e pot da inacest timp pt b (vezi toată discuția)
Permis suspendat..posibila incriere la scoala...? monalisaalina monalisaalina As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:o persoana posesoare de permis cat B inca ,il are suspendat pe o perioada de 4 luni,are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis categ a. o lamurire as dori! vetx vetx Buna ziua In momentul de fata am permisul categ B anulat, hotararea a iesit ieri si e definitiva. Dupa ce am citit legislatia rutiera am observat ca ma pot ... (vezi toată discuția)