avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... In ce conditii te mai poti angaja la \"stat\" ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

In ce conditii te mai poti angaja la "stat" ?

Stiu ca momentan s-au sistat angajarile la stat. Dar exista si "portite"...nu ma refer doar la angajarile pe posturi suspendate ( maternitate de exemplu) ci si la cazurile de pensionarii intr-un anume procentaj din personal. Sau orice alta varianta.
As dori lamuriri suplimentare ( act normativ).
Multumesc,
Carmen
Nu exista nici o portita. Nici macar pe cele "suspendate"!
Daca zici ca stii ca exista de ce nu ne dai tu cheia la...portita?
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
Darie Tudor, utilizator
Daca stiti portite, atunci, ca si pana acum.
Domnule Darie Tudor, fara spovedanie? (ma refer la status)
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
elena138, utilizator
Da....exprimarea era doar metaforica si atat! Era vorba de o portita absolut legala...anume am citit undeva ca s-ar putea angaja in conditiile de pensionare a unui anume % din personal.
Ma interesa actul normativ. Atat.
Multumesc, Carmen
D-rei Carmen

Da exista un act normativ care prevede ca poti angaja unu daca iti pleaca 7.
Nu stiu exact la ora aceasta daca este sau nu ougeul 63....#-o
Actul normativ care prevede posibilitatea scoaterii la concurs a unui procent de 15% din posturile vacantate dupa data de 13 aprilie 2009 este OG 34/2009.

Alte discuții în legătură

Posturi blocate 2010? gixee gixee stiti cumva daca posturile in sistemul bugetar sunt blocate si in 2010? din cate stiu erau blocate pana la sfarsitul anului 2009. lucrez intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Functii de conducere bonzai81 bonzai81 Buna Seara, as dori sa aflu care act normativ interzice organizarea de concurs pt ocuparea unei functii de conducere?(a aparut in cursul lunii martie) (vezi toată discuția)
Oug 34/2009 Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius ordonanta 34 din 2009 privind rectificarea bugetara pe anul 2009 interzice angajarea, prin concurs sau examen ,de personal, tinand cont ca in organigrama sunt ... (vezi toată discuția)